EseménySport

Nemzetközi JUDO DIÁK nagydíj Gútán

Hétvégén ismét szurkolástól és gyerekzsivajtól volt hangos a gútai sportcsarnok. Két ország (Szlovákia és Magyarország) 257 versenyzője lépett a tatamira a már tradicionálisnak számító Nemzetközi Judo Diák nagydíj keretein belül. 

A sporteseményre október 13.án, szombaton került sor. Kárpáty Ernő a gútai JUDO klub és az Ifjúsági és Sportbizottság elnökének nyitóbeszéde köszöntötte a városunkba látogató sportolókat és kísérőiket. A megnyitón tiszteletét tette Gúta polgármestere Horváth Árpád és a helloGúta polgári társulás elnöke és polgármesterjelöltje Forró Tibor is, aki szurkolásával buzdította a 13 hazai versenyzőt, akik közül többen dobogós helyzést értek el.

“Nagyon örülök hogy évről évre egyre több versenyző látogat el Gútára, hogy összemérjék a tudásukat. Mi szervezők igyekszünk folyamatosan magasabb szinten lebonyolítani az eseményt, ezért köszönet a klubtagoknak, szülőknek és támogatóknak. Külön szeretném megköszönni Decsi Attilának a klub alelnökének és Vincze Ferenc vezetőedzőnek szervezői tevékenységét, igazi csapatmunka volt!”- nyilatkozta Kárpáty Ernő.

 

A gútai JUDO Klub versenyzőinek helyezései:

1. helyezett Tánczos Márton U13 46 kg

1. helyezett Szabóová Margaréta U15 52 kg

1. helyezett Takácsová Broňa U15 63 kg

2. helyezett Czina Gergő U15 66 kg

2.helyezett Gubien Márk U15 50 kg

2. helyezett Bakos Virág Orsolya U15 57 kg

3. helyezett Varga Dániel U11 38 kg

3. helyezett Richter Bíborka U11 +48 kg

5. helyezett Hrotkó Hugo U15 60 kg

5. helyezett Štugner Marian U9 27 kg

Edző: Szabó Róbert, Vincze Ferenc

Gratulálunk a versenyzőknek és a szervezőknek!

 

Fotó: SylonPhoto

'Fel a tetejéhez' gomb