Régió

Videóval és mémekkel kampányolnak Komáromban, ismét játszóteret nyernének városuknak

Negyedik évfolyamához érkezett a LIDL üzletlánc Žihadielko nevű nyereményjátéka. A városok között évről évre egyre élesebbé válik a verseny, és egyre nagyobb presztízs a végső győzelem. A Komáromban szerveződött csoport tagjai a tavalyi győzelem után idén még nagyobb intenzitással próbálják buzdítani a lakosokat a napi szavazatok leadására.  

Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdette Žihadielko elnevezésű nyereményjátékát a LIDL üzletlánc, mely során a legtöbb szavazatot gyűjtő városok egy-egy vadonatúj játszótérrel gazdagodnak. A játékban résztvevő városok lakói pedig egyre erősebb kampánnyal rukkolnak elő annak érdekében, hogy a verseny végeztével ők örülhessenek a “méhecskés” játszótérnek.

Az egyik legjobb példa erre Komárom városa, akik a tavalyi győzelmük után most újult erővel szálltak harcba a következő játszótérért. Az elmúlt évben elért sikernek köszönhetően idén viszont már az utóbbi 3 év győztes városaival kell megmérkőznie a Duna-parti városnak. A nyereményjáték kapcsán még tavaly a közösségi oldalon alakult “Žihadielko pre Komárno” csoport tagjai az előző évi kampányt jócskán túlszárnyalva népszerűsítik a szavazást. Elsősorban a közösségi oldalon terjedő videókkal és vicces képekkel, ún. “mém”-ekkel buzdítják az embereket a szavazatok leadására.

Komáromban nem jár baráti ölelés a szavazás nélküli napokért.

A Barátok köztből ismert Vili bácsi mindent lát….azt is, ha nem szavaznak a komáromiak!

Putinnak sem tetszik, ha elmarad egy-két szavazat.

A komáromi sebész (és városi képviselő), Horváth Attila doktor úr szintén azokkal jön ki jobban, akik már szavaztak a városért.

Az alábbi videóban pedig komáromi gyermekek szólalnak meg a tavaly felépült játszótéren.

 

A verseny jelenlegi állása alapján úgy tűnik, hogy a kampány nemcsak ötletes, de eredményes is, hiszen Komárom vezeti kategóriáját. Azt azonban mindenképp szem előtt kell tartaniuk, hogy a szavazás vége még nagyon messze van, a riválisok pedig csak arra várnak, hogy kicsit elkényelmesedjenek a listavezetők.

Hogyan segíthetünk Komáromnak a játszótér megnyerésében?

  1. menjünk fel a https://zihadielko.lidl.sk/ weboldalra
  2. jelentkezzünk be e-mail címünkkel, vagy a közösségi oldalon létrehozott profilunkkal, majd írjuk be telefonszámunkat
  3. pötyögjük be a telefonunkra érkezett SMS-kódot
  4. kattintsunk a főoldalon található “Hlasuj” gombra, majd miután a keresőn keresztül megtaláltuk azt a várost, melyre le szeretnénk adni szavazatunk, kattintsunk ismét a “Hlasuj”-ra

+1 Ezen felül lehetőség van egy extra szavazat leadására is. Ehhez nem kell mást tenni, csupán 200 pontot elérni az oldalon található játékban. Az eredmény elérése után a rendszer automatikusan hozzáírja a bónusz pontot az előzőleg kiválasztott városhoz.

A szavazás február 28-án zárul.

 

'Fel a tetejéhez' gomb