EseményUncategorized @hu

Városi gyermeknap Gútán

Június elseje a gyermekeké, több éves kihagyás után, ismét lesznek gyermeknapi programok Gútán, június 1.-jén, szombaton, a Szabadidőközpont térségében. Minden játszani vágyó gyermeket szeretettel várnak!


Reggel 8 órától 11-ig gyermek horgászversennyel kezdődik a gyermeknapi program. Délelőtt 11-től este 7-ig mászófal, kötélpálya, és sok zene várja a rendezvényre látogatókat. A szórakozás és játszás mellett bemutatókkal is várják az érdeklődőket, 11 órától ornitológiai bemutatóra kerül sor, 12 órától fél 2-ig népi játékokkal ismerkedhetnek a résztvevők.

Délután 2-től lehetőség lesz csónakázni, légvárakban ugrálni, óriás csúszdáról lecsúszni, a gyermekek örömére az arcfestés sem marad ki a programból, ellátogat a kicsikhez (és nagyokhoz) egy bohóc, aki természetesen lufikat is hoz magával, ki lehet próbálni a közlekedési pályát, a lovaglást, kalácsot sütnek majd, és lesz sumó is.

Három órától este hatig az érdeklődők sétakocsizhatnak lovaskocsin. Szintén 3 órától egy órás Nordic Waking bemutatóra kerül sor. A mozgásnál maradva 4-tól 5-ig Zumbázni is lehet. A bemutatók sorát 5 órától egy 30 perces kutyabemutató zárja. Szintén 5 órától csodaszép és csoda finom gyermeknapi torták várják a kicsiket és nagyokat.
-vncs-

 

'Fel a tetejéhez' gomb