Esemény

„Beszámolunk a mögöttünk lévő egy év eredményeiről” – Lakossági fórumot tartanak Gútán

Egy év mögöttünk három év előttünk címmel lakossági fórumot tart városunk polgármestere, illetve alpolgármestere, Halász Béla és Kárpáty Ernő november 22-én, este fél 6-tól az Adamis Anna Városi Művelődési Központban körtermében.

Biztos sokan emlékeznek arra a hideg és esős napra, amin tavaly, 2022-ben amikor országunkban az urnákhoz vonultak november 22-én az emberek az önkormányzati választások miatt. Mi gútaiak is így tettünk, sőt hosszú idő után úgy érezte városunk lakóinak többsége, hogy itt az ideje annak, hogy más emberek szabjanak irányt a településünknek.

Gyorsan elrepült egy év az önkormányzati választások óta, azóta, hogy Gúta vezetése teljesen lecserélődött, megújult. Azt szokták mondani, hogy egy év nagyon kevés egy politikai ciklusban, ám erre városunk vezetése rácáfolt, hiszen olyan évtizedes problémákhoz mertek hozzányúlni, és azokat kezelni, illetve elindítani egy folyamatot a megoldásaikra, amiről azt gondoltuk, hogy sosem jön el. Többek között erről is szeretne beszélni Halász Béla polgármester és Kárpáty Ernő alpolgármester november 22-én, este fél hattól az Adamis Anna Városi Művelődési Központ körtermében, ahová sok szeretettel várja a gútai polgárokat. Mint minden normális demokráciában itt is lesz lehetőség kérdések feltevésére, sőt a városvezetők várják az építő jellegű ötleteket.

Úgy gondoltuk, hogy illendő beszámolnunk a mögöttünk lévő egy év eredményeiről, az eddig elvégzett munkáról, illetve a leendő tervekről, projektekről, erre pedig ideális megoldás a lakossági fórum

– fogalmazott Halász Béla polgármester, aki lapunknak elárulta, hogy többek között az eseményen fogja bejelenteni a jövő évi, azaz a 39. Gútai Vásár és Búcsú fellépőit is.

Az a minimum, hogy kiálljunk azok elé az emberek elé, akik nekünk egy esztendeje bizalmat szavaztak. Látniuk, tudniuk kell, hogy miket értünk el, hogy miket akarunk még elérni és hogy ezt hogyan képzeljük el. Ezért is fontos ez az esemény, remélem minél többen eljönnek és érdemben beszélhetünk a város dolgairól.

– fejtette ki Kárpáty Ernő alpolgármester.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb