Esemény

Nem sok időd van, de még nincs késő – a kedvezményes jegyek háromnegyede már elkelt

Már csak egy napod maradt, ha 50 euró helyett 39 euróért szeretnél jegyet venni a jövő évi Hajómalom Fesztiválra. Ilyen kevés pénzért ennyi sztárt sehol sem tekinthetsz meg, így nem árt sietned.

Elképesztő, hogy alig vagyunk túl pár hónappal az idei első háromnapos Hajómalom Fesztiválon, de már most akkora az érdeklődés a jövő évi, a 2024-es rendezvény iránt, ami természetesen a jó szokást tartva jövőre is három napos lesz. Gútát július 11-től július 14-ig ismét a legjobb énekesek, rapperek, illetve zenekarok, zenészek, valamint előadok, változatos programok és, gasztrokalandok színesítik majd. Túlzásnak érezheted, de úgy veszitek a kedvezményes super early bird jegyeket, hogy nem lehet elég gyorsan nyomtatni azokat. Kérlek ülj mert, mert padlót fogsz, ha megtudod, hogy mindössze 39 euróért a tiéd lehet ez kulturcsomag a ticketportal oldalán. Szerintem szólj a rokonoknak és a barátoknak is, mert a fesztivál igazán társaságban élvezető. Felteheted a kérdést, hogy mire ez kapkodás, miért viszik úgy jegyeket, mint a cukrot? Miután néhány húzónév már kiszivárgott a fellépők közül ezen nem lehet csodálkozni.

Ha még nem tudnád, például az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar rappere, aki nem csak művészként, előadóként, hanem televíziós műsorvezetőként is letette már a névjegyét ott lesz biztosan a gútai Nagyszínpadon. Hogy ki is ő, naná, hogy az ózdi hős, Majka, aki már két évtizede szórakoztatja a magyar embereket határon innen és túl és végre hozzánk is ellátogat.

Dzsúdló a korát meghazudtolva, érett, sokatmondó, a világ dolgait körüljáró szövegeivel hódit. Nem csoda, hogy ontja magából a jobbnál jobb dalokat, hiszen 2017-ben slam poetryben is országos bajnok volt Maier Péter partnerével Magyarországon. Elképesztő nézettség övezi a dalait a világhálón, olyanokat, mint a Hiszti, a Minden, vagy a Lej, amit nem mellesleg már több millióan láttak a legnagyobb netes videómegosztón, a YouTube-on. Mindezek után nem véletlen, hogy 2021-ben Az év felfedezettje Fonogram-díjat érdemelte ki és nem is olyan sokára városunkban is megmutatja majd művészetét.

Blahalouisiana, napjaink egyik legfoglalkoztatottabb magyar zenekara, akik számos fesztivál szereplés után Gútát sem hagyják ki 2024-ben. A banda zenéjében visszaköszön a rock, a soul vagy éppen a beat. Sokat elmond róluk, hogy olyan világsztárok előzenekara is lehettek, mint a Morcheeba. Azt, hogy miért is kedvelik őket oly sokan, most Gútán is bizonyítani fogják.

Ők hárman már biztos fellépői a jövő évi fesztiválunknak, amire a nagy érdeklődés miatt meghosszabbítottuk a super early bird akciót november 21-ig. És, hogy el ne feledd még egyszer elmondjuk, hogy a Ticketportal oldalán tudod megvenni a mindössze 39 eurós jegyet, így biztosan ott lehetsz rendezvényünkön. Annyit elárulhatunk, hogy a jövő évi eseményre még bőven szolgálunk meglepetésekkel, mind a programok, mind a fellépők tekintetében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb