EseményFelhívás

Költözik a Furbify Shop – Több és hatékonyabb szolgáltatás az új helyszínen

Jövőre már ne keresd a megszokott helyén a Furbify PC Shopot, ugyanis 2024. január 8-tól új helyszínen, az anyacég épületében, a Reviczky telep 38. alatt, megújult formában és újragondolva folytatja az üzlet a szolgáltatásait.

A vállalkozás vezetői tudatták, hogy ez a lépés új fejezetet nyit a shop és a cég életében, amely lehetővé teszi, hogy magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak a vásárlóknak. Azt is elárulták, hogy olyan meglévő szolgáltatások, mint például a nyomtatás, a szerviz, illetve az átvevőpont, és a bolt továbbra is elérhetők lesznek az új helyszínen is.

Sokan a városban és környékén nem is tudják, hogy üzletünk csupán tevékenységünk egy kis részét képezi. A cégünk valójában a város szélén található számítógép-felújító központunkban működik, ahol több mint 100 alkalmazottal dolgozunk. A költözéssel nem csak a csapatunk integritását erősítjük, hanem lehetőségünk nyílik arra is, hogy teljes egészében bemutatkozhassunk a közönségnek.

– mondta Kelemen Kristián, a Furbify értékesítési vezetője, aki azt is elárulta, hogy az üzlet karácsonyig (december 23-ig) még a jelenlegi helyszínen várja az ügyfeleket, majd 2024. január 8-tól már az új helyszínen fogadja őket.

Hatékonyabb lesz a szervizszolgáltatás az új helyszínen Fotó: Pexels/Lukas

A változás jó

Az új helyszínen több szolgáltatás rugalmasabbá válik, ilyen lesz például szerviz, hiszen a hatékonyabb szervizcsapat gyorsabb és megbízhatóbb javítást garantál. Ráadásul a javításra bevitt eszközök rövidebb átfutási idővel készülnek majd el. Ezen felül a webes kínálat helyszíni elérhetősége: a furbify.sk webáruház teljes termékkínálata mostantól karnyújtásnyira lesz, mivel a termékek a helyszínen megtekinthetőek, kipróbálhatóak és átvehetőek lesznek. Külön jó hír, hogy a termékek a weben látható áron vásárolhatók meg. Emellett a terv az, hogy a cég bevezeti az online ügyintézést, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a weboldalon érvényesíthessék a garanciát.

Természetesen a PC Shop biztosítja, hogy a megszokott baráti hangulat és a meglévő szolgáltatások, valamint garanciák továbbra is a cég jellemzői maradnak. A vállalat reméli, hogy az új helyen is sokan meglátogatják boltjukat, illetve a vásárlók továbbra is őket tisztelik meg a bizalmukkal, valamint választják az üzletüket PC és IT igényeik kiszolgálására.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb