EseményHírekKultúraRégió

Gútán fog eldőlni, hogy ki a legszebb felvidéki lány

Városunk ismét egy színvonalas esemény házigazdája lesz, ezúttal június 7-én, pénteken, amikor is az Adamis Anna Városi Művelődési Központban rendezik meg a Felvidék Arca elnevezésű szépségverseny döntőjét.

Nekünk magyaroknak természetes, hogy szépek, sőt gyönyörűek a nők, a lányok, az asszonyok, azonban most az is kiderül majd, hogy ki is a legszebbek legszebbike. Június 7-én, péntek este 7 órától az Adamis Anna Városi Művelődési Központban rendezik meg a Felvidék Arca elnevezésű szépségversenyt. Öt éves kihagyás után tartják újra meg ezt a neves eseményt, így különösen büszke lehet a városunk, hogy egy ilyen hosszú kényszerszünet után Gúta lehet a házigazdája az elismert szépségfesztiválnak.

Huszonkilenc lány jelentkezett az idei Felvidék Arca szépségkirálynő választásra. Úgy érezzük, az ötéves kihagyás után ez nagyon szép szám. Fel kellett készülnünk egyrészt arra, hogy teljesen új generációt szólítunk meg, illetve számolnunk kellett azzal is, hogy a Covid miatt mindenki visszazárt, kevés volt a mozgási lehetőség, ez a szakma viszont épp, hogy a rivaldafényt igényli.

– mondta Barthalos Andrea, volt szépségkirálynő, a Szépségtábor tulajdonosa, a Felvidék Arca koordinátora, aki arról is beszélt, hogy ez a rendezvény kicsit nekik is olyan, mintha legelőször szerveznénk meg.

Új közeg, új kihívások, új lehetőségek várnak mindannyiunkra. Külön öröm, hogy sikerült szinte az egész Felvidéket megmozgatnunk a felhívással, hiszen Kassától Pozsonyig terjed az a széles sáv, ahonnan érkeztek jelentkezők a komáromi válogatóra.

– fogalmazott a korábbi szépségkirálynő a verseny első fordulójakor.

Az előválogató után kialakult az a tizenkét fős mezőny, akik a gútai döntőbe jutottak, íme a lányok névsora ABC sorrendben és a település, amelyet képviselnek:

Bodó Fanny – Bős, Buday Fanni – Illésháza, Botló Barbara – Béke, Földes Viktória – Vásárút, Kozmann Edina – Szepsi, Kovács Vivien – Komárom, Klimek Lilla – Dunaszerdahely, Sztruhár Natália – Somorja, Téglás Nikola – Csallóközaranyos, Tóth Ildikó – Izsa, Tóth Alexandra – Párkány, Podracká Szimi – Jólész, Vida Veronika – Balony.

Az eseményt Gúta város önkormányzata is támogatja, melyen a sztárvendég nem kisebb név lesz, mint az amerikai-magyar aranytorkú díva, Király Linda. A műsorvezető szerepét az a Tóth Károly tölti majd be, akit a Komáromi Jókai Színházból is ismerhetünk. Természetesen jelen lesz a legutóbbi, 2019-es Felvidék Arca verseny első számú udvarhölgye, Fülöp Krisztina is. Az estélyen fellép a TV2 Mutasd a hangod! elnevezésű zenés showműsorában feltűnő énekes, Krnčan Milan, illetve a gútai Benkó Vivien táncművész által alapított ReDanca Tánciskola műsorát is megcsodálhatják a jelenlévők. Mindezek mellett a Bartalos duó is megmutatja a művészetét, na és persze a Szépségtábor növedékei is színpadra lépnek, szóval a szórakozás garantált lesz.

Ki lesz vajon a legszebbek legszebbike Fotó(Illusztráció): Pexels/Andrea Piacquadio

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb