EseményFelhívásHírekKultúraRégió

Selye János Egyetem Nyári Egyeteme középiskolásoknak, fesztivál kedvezményekkel!

A Selye János Egyetem idén 2024. július 1-3. között szervezi meg Nyári Egyetemét, amelyre szeretettel várja a magyarországi és szlovákiai középiskolás diákokat. A program célja a diákok bevonása az egyetemi életbe, új tapasztalatok szerzése és ismereteik bővítése. Mindezek mellett a résztvevők idén kedvezményes belépőhöz jutnak Felvidék két nagy fesztiváljára.

A Nyári Egyetem ideje alatt a diákok változatos és izgalmas előadásokon, gyakorlati foglalkozásokon, interaktív workshopokon vehetnek részt, de kulturális programok, sőt éjjeli erődtúra is várja a résztvevőket.

A Nyári Egyetem kiváló alkalom arra, hogy a diákok:

  • megismerkedjenek az egyetemi élettel, az egyetemi közeggel
  • új ismereteket szerezzenek és bővítsék tudásukat
  • kipróbálják magukat különböző területeken
  • megismerjék a Selye János Egyetem által kínált továbbtanulási lehetőségeket
  • új emberekkel ismerkedjenek meg és új kapcsolatokra tegyenek szert.

A szervezők a partnereknek és a támogatóknak köszönhetően meglepetéssel is készülnek a résztvevők számára. A nyári egyetemen részt vevő diákok 20 EUR-val olcsóbban válthatnak fesztiválbérletet a Hajómalom Fesztiválra és a Gombaszögi Nyári Táborra.

A programra 2024. június 9-ig lehet jelentkezni! A részvételi díj szimbolikus 20 € (regisztrációs díj), mely magában foglalja a nyári egyetem összes programpontján való részvételt, a szállást és az étkezést a rendezvény ideje alatt.

A Selye János Egyetem Nyári Egyeteme remek program azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek a felsőoktatási tanulmányok iránt, illetve szeretnének új ismereteket szerezni egy izgalmas és inspiráló környezetben.

Jelentkezni a Nyári Egyetem honlapján lehet: https://nyariegyetem.ujs.sk/

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Jelentkezz most a Selye János Egyetem Nyári Egyetemére!

Az esemény az Interreg VI-A Magyarország-Szlovákia Program Kisprojekt Alapnak https://spf-west.eu/ köszönhetően, az EduCoop projekt részeként valósul meg, melyet 21 145 € összeggel támogat az Európai Unió.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb