EseményFelhívásHírekKultúraRégióSzínházZene

Ez tényleg igaz? Mindössze 2 napijegy áráért tucatnyi sztár, program és még egy színházi előadás is a tiéd lehet Gútán

Ez nem a tudományos-fantasztikum világa, ez bizony a valóság, korlátozott számban, ráadásul óriási kedvezménnyel még elérhetőek a háromnapos bérletek az idei Hajmalom Fesztiválra. Egészen pontosan két napijegy áráért most egy háromnapos bérlethez juthatsz hozzá, ha el nem fogy addig a maradék kétszáz darab.

Felvidék egyik legjelentősebb nyári fesztiválját már hagyományosan a városunkban rendezik meg, ahol kizárólag magyar ajkú fellépők vesznek részt és rendkívül széles zenei, művészeti palettát vonultatnak fel a szervezők, gondolva a gyerekektől egészen az idősekig mindenkire. A háromnapos rendezvény ebben az évben július 11-től 13-ig tart. Ezalatt a három nap alatt olyan sztárok lépnek színpadra, mint az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csillaga, a rapper és médiaszemélyiség Majka, a rendkívül fiatal, de annál tehetségesebb többmilliós YouTube eléréseket produkáló Dzsúdló, illetve napjaink egyik legfoglalkoztatottabb magyar zenekara a Blahalouisiana, akik rendkívül egyedi stílusuk mellett arról is híresek, hogy olyan világsztárok előzenekara is lehetett, mint a Morcheeba. ÚRISTEN! No nem kell megijedni, de így biztos tudod, hogy mely banda buliján tombolhatsz, igen a VALMAR is a Hajómalom fesztiválon fog koncertezni, ahogy egy szintén nagyon népszerű magyar páros, méghozzá Fluor Tomi és Diáz kettőse, azaz a slágergyáros WellHello, akik ráadásul ebben az évben ünneplik formációjuk tizedik születésnapját, amire téged egy koncerttel ajándékoznak meg, neked mindössze csak meg kell venned a kedvezményes jegyedet a Ticketportalon.sk oldalán. Erről a fesztiválról sem hiányozhat a hamisítatlan autentikus cigányzene, méghozzá a műfaj legnagyobbjaitól, a Parno Graszttól, de olyan sztár lemezlovas is elhozza majd a setjeit Gútára, mint DJ Jauri, akiért valósággal megörülnek az elektronikus dallamok hívei. Ezen felül a Gettócsirkét is élőben hallgathatod meg, mert a pimaszul ifjú rapper, Szirmai Marcell, művésznevén Pogány Induló is színpadra lép, akiről elég, ha csak azt mondom, hogy a fent említett dala 10 millió feletti megtekintésnél jár.

A Hajómalom Fesztivál persze, mint eddig most is bővelkedik majd gasztronómiai programokban, irodalmi és közéleti eseményekben és a tőle vállalt módon színházi előadás sem hiányozhat a kínálatából. Nem is akármilyen darabot hoznak el Gútára, mint a The Art Kulturális Ügynökség komédiáját, Egressy Zoltán művét: a Sóska, sültkrumplit. Ez egy igazi sportvígjáték, melynek hősei egy labdarúgó játékvezető és két asszisztens, akik a nagyok, az elit, a FIFA sztárjai közé vágynak, miközben nekik egyelőre csak a dzsungelliga, a falusi pályák és bíróverés miliője jut. A trió története egyszerre drámai és rendkívül mulatságos kalanddá kerekedik. A keserédes, ám rendkívül szerethető karaktereket Béhr László István, Melecsky Kristóf és Tóth Károly keltik életre.

Te sem maradj le erről az élményről és rendeld meg háromnapos bérletedet, mindössze két napijegy áráért a Ticketportalról, de siess, mert már csak kétszáz darab maradt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb