Sport

Bárány Attila és Decker Attila az idei DGSprint nagykövetei!

Május 26-án, szombaton ötödik alkalommal kerül megrendezésre Gútán a Dögös Sprint jótékonysági futóverseny, Felvidék legnagyobb közösségformáló jótékonysági sporteseménye. A befolyt összegből minden évben egy beteg, fogyatékkal élő gyermek vagy fiatal kerül támogatásra. Idén a gyűjtés kedvezményezettje a kétéves Čižmárová Liliána, aki születése óta gyermekbénulásban szenved. A szervezők minden évben igyekeznek olyan hírességeket felkeresni, akik méltó nagykövetei lesznek az eseménynek, ezzel is minél több emberhez szeretnék eljuttatni az esemény hírét és küldetését. Idén Bárány Attila és Decker Attila viselhetik büszkén a DGSprint nagykövete címet.

Bárány Attila neve az 1980-as évektől egyet jelent a szórakozással, bulival. Magyar lemezlovas, zenei producer, zeneszerző és nem utolsó sorban rádiós műsorvezető, akit manapság, többek között a Radio 1 Disco*s hit DJ pultja mögül szórakoztatja rajongóit. A DGSprint futóit az a megtiszteltetés érte, hogy a szombati futás előtti bemelegítés zenéjét nem más, mint a népszerű DJ fogja szolgáltatni.

 

A DGSprint szervezői amellett, hogy első sorban fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok megsegítését tűzték ki az esemény fő céljául, küldetésüknek tekintik azt is, hogy minél több embert, ahogy a szervezők fogalmaznak, „felállítsanak a kanapéról“ . A futás és a sportolás népszerűsítésén kívül az egészséges életmódra való rávezetés is a cél. Ki tudna ebben jobban inspirálni mint a csapatával a sportágában az egész világot legyőző fiatal? Az idei DGSprint másik nagykövete a kiváló sportoló Decker Attila, világbajnok magyar válogatott vízilabdázó.  Legyen szó világversenyről vagy Felvidék legnagyobb jótékonysági futóversenyéről, a cél ugyanaz, hogy legyőzd önmagad és a legjobb eredményt hozd.

 

Nevezz a DGSprintre!
www.dgsprint.eu/regisztracio

Hogyan tudsz segíteni?

1.Küldhetsz pénzadományt a hivatalos gyűjtőszámlára.
IBAN: SK2352000000000016262662 , OTP Banka Slovensko, a.s.

2.Adakozhatsz a hivatalos gyűjtőurnába, mely az ATECH.NET Pc-shop üzletben található. Illetve szombaton, május 26.-án a helyszinen.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

'Fel a tetejéhez' gomb