AjánlóEsemény

Király Viktor és a Garami Funky Staff az 1. gútai Hajómalom Fesztiválon!

Nagy nevekkel rukkolt elő a helloGúta polgári társulás. Bejelentésre kerültek az első Hajómalom Fesztivál fellépői, a magyarországi sztárok mellett a hazai Jazz és Funky képviselői is helyet kapnak a repertoárban.

A gútai, Szlovák Jazz Reménysége-díjas, Snétberger ösztöndíjas Farkas Attila Jr. Ifjú jazz zongorista a budapesti jazz élet legjobbjaiból összeállított Grupjával ad koncertet a Garami Funky Staff előtt péntek este a Kis-Duna holtágának partján. Nagybőgőn Lakatos “Pecek” Krisztián játszik majd, a dobokon Toni Snétberger és ifjabb Egri János pedig énekelni fog. Szombaton a dunaszerdahelyi illetőségű Groove Train melegíti be a közönséget Király Viktor előtt! Ők jazzy és funky klasszikusokat,slágereket játszanak Jaco Pastoriustól Jamiroquaion át egészen Bruno Marsig.

 

Garami Funky Staff – aug. 10., péntek, 23:00

 

Király Viktor – aug. 11, szombat, 23:00

“Szeretnénk egy új és különleges világot varázsolni a malomhoz!Lesz fényfestés, lampionok, fröccsterasz, igényes ételek a Bella csapatától, kézműves sörök az All Aboutból, Gandre kézműves limonádéi és ajándéktárgyai mindenki kedvére tesznek majd. Helikopterezés, bonsai kiállítás, gyermekprogramok színesítik a fesztivált aminek a belépőinek árából tíz százalék a malomra lesz fordítva. Az “ízek, dallamok, barátok” szlogenből az első kettőt mi biztosítjuk, ti hozzátok a barátaitokat!”- nyilatkozott Forró Tibor a helloGúta polgári társulás elnöke aki egyben a városi turisztikáért felelős bizottság elnöke is.

Forró Tibor

A fesztivál a Gútai Vásár és Búcsú ideje alatt kerül megrendezésre, augusztus 10-11-én a gútai Hajómalom Területén.

Bővebb info: www.helloguta.eu/hajomalom

Belépő: 5 EUR/ nap , gyermekeknek 15 éves korig ingyenes, 65 év felett 50 %os kedvezmény.

Photo: Sylonphoto, Krisz photography, Akrys Agency

'Fel a tetejéhez' gomb