AjánlóEsemény

Forró Tibor bejelentette, hogy harcba száll Gúta polgármesteri székéért! Az önkormányzati ülésen hívta ki Horváth Árpádot!

Progresívne Slovensko - Tibor Forró

Forró Tibor bejelentette, hogy harcba száll Gúta polgármesteri székéért. Az önkormányzati ülésen hívta ki Horváth Árpádot!

Szeptember 17-én tartotta 46. ülését a gútai Önkormányzat. A tárgyalási rend szerint 17:00 órától felszólalási lehetőséget kapnak gúta polgárai! Forró Tibor ennél a pontnál egyszerű gútaiként kért szót, jelképesen lekötötte nyakkendőjét és levetette zakóját, majd performance jelleggel, illedelmesen elmondta beszédét és kihívta a jelenlegi polgármestert.

“Nincs mire várnom, ezért úgy döntöttem, ringbe szállok a novemberi választásokon. Ezúton hivatalosan is bejelentem, hogy indulok Gúta város polgármesteri tisztségéért!
Készen állok összefogni a többséget, készen állok jobbá tenni a várost, meghallgatni és segíteni a gútai embereket… készen állok Gúta malmára hajtani a vizet!”

A Fiatal Független Képviselők frakciójának elnöke 34 éves, a helloGúta elnöke, a Knives kosárlabda klub elnöke, az Energetikai, Idegenforgalmi és Régiofejlesztési bizottság elnöke. Második választási ciklusát töltő független képviselő, a Városi Tanács tagja! 17 jelöltből álló teljes listával indul a november 10.-ei önkormányzati vàlasztásokon.

Információink szerint Németh Iveta és Horváth Árpád indulnak még a Gútai polgármesteri címért.

'Fel a tetejéhez' gomb