AjánlóEsemény

Forró Tibor bejelentette, hogy harcba száll Gúta polgármesteri székéért! Az önkormányzati ülésen hívta ki Horváth Árpádot!

Forró Tibor bejelentette, hogy harcba száll Gúta polgármesteri székéért. Az önkormányzati ülésen hívta ki Horváth Árpádot!

Szeptember 17-én tartotta 46. ülését a gútai Önkormányzat. A tárgyalási rend szerint 17:00 órától felszólalási lehetőséget kapnak gúta polgárai! Forró Tibor ennél a pontnál egyszerű gútaiként kért szót, jelképesen lekötötte nyakkendőjét és levetette zakóját, majd performance jelleggel, illedelmesen elmondta beszédét és kihívta a jelenlegi polgármestert.

“Nincs mire várnom, ezért úgy döntöttem, ringbe szállok a novemberi választásokon. Ezúton hivatalosan is bejelentem, hogy indulok Gúta város polgármesteri tisztségéért!
Készen állok összefogni a többséget, készen állok jobbá tenni a várost, meghallgatni és segíteni a gútai embereket… készen állok Gúta malmára hajtani a vizet!”

A Fiatal Független Képviselők frakciójának elnöke 34 éves, a helloGúta elnöke, a Knives kosárlabda klub elnöke, az Energetikai, Idegenforgalmi és Régiofejlesztési bizottság elnöke. Második választási ciklusát töltő független képviselő, a Városi Tanács tagja! 17 jelöltből álló teljes listával indul a november 10.-ei önkormányzati vàlasztásokon.

Információink szerint Németh Iveta és Horváth Árpád indulnak még a Gútai polgármesteri címért.

'Fel a tetejéhez' gomb