Régió

Légy részese egy sikerstorynak!

A gútai ATECH.NET s.r.o. az évek során nemcsak a város, de a régió egyik meghatázozó számítástechnikai vállalkozásává nőtte ki magát. A több, mint tíz éves múltra visszatekintő vállalkozás fő profilja a vállalati kategóriás prémium számítógépek-, laptopok felújítása és értékesítése.

Ezek a rövid ideig használt berendezések ellenőrzött forrásból, az EU-n belül működő óriásvállalatoktól, bankoktól származnak. Egy többlépcsős felújítási folyamat során kívül, belül gondos tisztításon esnek át, majd egy alapos tesztelést követően, kifogástalan állapotban kerülnek ismét forgalomba, két év garanciával.

Cégünk jelenleg több mint 26 fiatalt foglalkoztat és a dinamikus fejlődésnek hála egyre több és több munkaerőre van szükségünk, hogy a megnövekedett igényeket ki tudjuk szolgálni” – fogalmaz Keszeli Ákos, tulajdonos.

Az őszi és téli hónapokban a cég tovább bővíti szolgáltatásai palettáját, így BRIGÁDMUNKA LEHETŐSÉGET kínál az érdeklődőknek. A munkavégzés helye a cég gútai telephelyén (Reviczky telep 38) található, flexibilis időbeosztásban. A betanított brigádmunkára 16 és 66 év közöttiek jelentkezését várják, nemtől függetlenül. A munkaidő rugalmas beosztásban hétköznap 8:00 -19:00-ig, hétvégén pedig 8:00 – 17:00-ig tart. Bérezés nettó 3 €/óra.

A munkához nem szükséges számítástechnikai előképzettség vagy tapasztalat.

Jelentkezés a [email protected] email címen vagy a 0948 723 720-es telefonszámon.

'Fel a tetejéhez' gomb