FelhívásUtcakép

Megújul és elköltözik az ATECHNET PC-SHOP

Gúta és környéke meghatározó számítástechnikai boltja és szervize, az ATECHNET PC-SHOP 10 év elteltével megújul, és egy új, tágasabb üzlethelyiségben várja júniustól az érdeklődőket. A Templom tér 6-os (Kostolné námestie 6) címről, az alig 220 méterre lévő Győri utca 19-es (Rábska 19) szám alá költöznek, ahol bővebb kínálattal és modernebb környezetben fogadják a vásárlókat.

A 10 évnyi munka meghozta gyümölcsét, az ATECHNET PC-SHOP kinőtte a főút melletti bolthelyiséget, és a közeli, szintén központi fekvésű Győri utcába helyezi át tevékenységét. A megújulás jegyében tágasabb, modernebb bolttal és nyitási akciókkal várják majd mind a régi, mind az új ügyfeleket.

“A régi boltot már kinőttük az évek során, csúcsidőben pedig a parkolóhelyek korlátozott száma okozott gondot, ezért is döntöttünk a költözés mellett. A megújulási folyamatunk egyik mérföldkövéhez érkeztünk, reméljük az új-, kellemesebb környezet elnyeri majd vásárlóink tetszését. A megújulás nemcsak az üzlethelységre, hanem az egész cégarculatra is vonatkozik, ugyanis májustól egy teljesen új márkanévvel folytatjuk tovább. Erről bővebben a következő hetekben számolunk be. ” – nyilatkozott Angyal Tamás, tulajdonos.

“A modernebb körülmények mellett a szolgáltatásaink köre is bővül. A nagyobb alapterületnek hála kétszer annyi terméket lehet majd szemügyre venni és kipróbálni a boltban, mint eddig valaha.” – Tóth “Sholva” Péter, üzletvezető

 

Fontosabb tudnivalók:

Költözés:

május 30.-június 02. között. A költözés ideje alatt a bolt zárva tart.

Nyitás az új helyen:

június 3-án, hétfőn, 9:00-kor

Hol található az új bolt:

Győr utca 19, Gúta

Nyitvatartási idő:

Hétköznap 09:00-18:00

Szombat 09:00-12:00

Vasárnap zárva

További információkért érdemes követni a boltot közösségi hálón, valamint instagramon is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb