Ajánló

Merre tovább gútai turizmus?

Merre tovább gútai turizmus? címmel szervez beszélgetést a helloGúta a malomnál augusztus 16-án, délután fél 4-től. A meghívott vendégek: Bauer Ildikó Dunamente TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) ügyvezető igazgatója és Orosz Örs a somorjai Fórum Kisebbségkutató Intézet tudományos munkatársa, megyei képviselő, mindketten a Gombaszögi Nyári Tábor szervezői.

Az előadás célja választ keresni, kapni a Merre tovább gútai turizmus?(Quo Vadis?) kérdésre, illetve Forró Tibor vezetésével, a vendégek szakértelmére támaszkodva, a jelenlevők részvételével megalkotni egy víziót a turizmusról, amelyben egyre több polgármester és helyi képviselők is nagy jövőt látnak. A turizmus nem csak szabadidős tevékenység, hanem az idegenforgalom névvel is jelölt gazdasági ágazat, amely szolgáltatásokon és intézményeken alapul. A turizmus főszereplője: a külvilágot békésen megismerni vágyó és az állandó környezetébe visszatérő ember.

Belépés a fórumra INGYENES!

A nap további részében átadásra kerül a Pro Turismo 2019-díj, amelyet tavaly adtak át először. Az első Pro Turismo-díjat Šáli Iván (Postumus) nyerte.

'Fel a tetejéhez' gomb