Ajánló

Testközelben az egészséges életmód: megnyitotta kapuit a gútai BIO shop

Egy hónappal ezelőtt, április 21-én nyitotta meg kapuit városunkban az egészséges életmódot és étkezést népszerűsítő BIO Shop. A Rábska 34 szám alatt található üzlethelyiségben minden megtalálható egy teljes értékű egésznapos étrendhez: friss pékáru, házilag készített szendvicsek, ebédek, pudingok és különböző italok. A BIO Shopban kapható élelmiszerek és ételek ráadásul nem csak, hogy egészségesek, de rendkívül finomak is.       

Bár a járvány okozta állapot miatt korántsem a legideálisabb helyzetben kényszerült megnyitni a gútai BIO Shop, a koronavírus nem akadályozta komolyabban a bolt nyitását és működését: „Szerencsére minket nem befolyásolt túlságosan a járvány, mondhatni ugyanúgy tudtunk működni a szigorítások idején is. Természetesen fokozottan ügyelve a higiéniai előírásokra és rendelkezésekre, így a szájmaszk használatára, vagy az egymástól való távolság és a nyugdíjasok számára kijelölt idősáv betartására“ – mondta Takács Márió, a gútai BIO Shop tulajdonosa. üzletvezetője.

Annak ellenére, hogy Update termékek is bőségesen megtalálhatók a BIO Shop-ban, maga a bolt nem tartozik a népszerű aerobik-oktató, Schobert Norbert által működtetett franchise-hálózatba. Független működésének köszönhetően a BIO Shop így rendkívül színes kínálattal rendelkezik, és más forgalmazók élelmiszerei és ételei is megtalálhatók a bolt polcain: „Az Update termékek mellett mindenféle bio, tehát gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, csökkentett szénhidráttartalmú és diabetikus termékek is megtalálhatók a kínálatunkban. Minden nap friss pékáru, nálunk készült szendvicsek, pudingok és italok közül válogathatnak vendégeink. Emellett van egy kávézó részünk is, ahol a vendégek kellemes környezetben fogyaszthatják el kávéjukat, vagy a nálunk vásárolt ételeiket“ – mondta el Fazekas Petra, a BIO Shop üzletvezetője.

A belvárosban található BIO Shop-ban ráadásul már akár az egész napos étkezésünket is bebiztosíthatjuk, hiszen a harapnivalók és italok mellett május 25-étől Update ebédek közül is válogathatunk. De a jövőben további újdonságok is várják majd a boltba látogatókat: „Igyekszünk folyamatosan új dolgokkal szolgálni vendégeinknek. Sorozatosan bővítjük kínálatunkat, legutóbb az Update elveken alapuló ebédek bevezetésével. De hosszabb távú terveink között szerepel különböző események, így például kóstolók szervezése is. Emellett az érdeklődőknek igény szerint már most is tudunk jó pár különböző recepttel kedveskedni“ – mesélt az ötletekről Fazekas Petra. 

A gútai BIO Shop egyértelműen az egészséges életmód népszerűsítését tűzte ki célul, de Takács Márió tapasztalata alapján Gúta városa egyébként is elég jól áll ilyen téren. „Úgy látjuk, hogy rengeteg gútai lakos tisztában van az egészséges életmóddal, annak előnyeivel, és hajlandóak is tenni azért, hogy életerősek maradjanak. Ezért is nyitottuk meg boltunkat, hogy az embereknek ne kelljen távolabb utazniuk és helyben tudjanak egészséges élelmiszerekhez és tanácsokhoz jutni. A jövőben szeretnénk elérni, hogy egy nagy közösséggé formálódjanak az egészséges életmód iránt érdeklődők. Miután pedig a karate révén a sport is közel áll hozzám, a jövőben szeretném a városi és környékbeli sportolókat is bevonni a bolt különféle eseményeibe“ – zárta végezetül Takács Márió.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb