AjánlóKultúraSzínház

Tényleg olyan jó lenne megnyerni a lottó ötöst

Talán nincs is olyan ember, aki ne játszott volna el azzal a gondolattal, hogy az ő számait sorsolják ki és egyik pillanatról a másikra milliomossá, sőt milliárdossá válik. Ezt a témát dolgozza fel a megosztó alkotó, Spiró György PRAH című darabja is, amit most Gútán is megtekinthet, a művelődési házban a helloSzínház szervezésében.

A szórakoztató magaskultúra olyan magyar sztárok képviseletében érkezik a városunkba október 22-én este, mint Anger Zsolt, akit elsősorban színészként ismerhetünk A tanár című sorozat igazgatójaként, vagy a Hacktion: Újratöltve széria Szondi hadnagyaként, de az Aranyéletből sem hiányozhatott az elmúlt évek egyik legfoglalkoztatottabb művésze. Azonban Gútán a rendezői képességeiről fog tanúbizonyságot tenni és olyan színészeket instruál majd, mint a Szlovákiában és Magyarországon is elismert felvidéki aktor, Mokos Attila. A női főszereplő is egy népszerű felvidéki művésznő, az a Molnár Xénia, aki férfi kollégájához hasonló magyar és szlovák filmekben is bizonyított már, azonban a legtöbben valószínűleg a Komáromi Jókai Színházból ismerhetik.

A darab, ahogy az a szerzőtől megszokott sokkal több egy rendkívüli élethelyzet bemutatásánál, hiszen egyben egy társadalmi kritika is, ami lényegében a rendszerváltás Magyarországától a napjainkig kialakult szociális változásokat, szerepeket, státuszokat is felvonultatja. A nyeremény kínálta gazdagság és gondtalan élet számos olyan gondolatot ébreszt a vidéki házaspárban, amin keresztül mégsem érezzük azt, hogy irigyelnénk őket, de talán ettől olyan más, ettől olyan egyéni ez a mű. Ha ön is belekóstolna kicsit a nyeremény okozta sokkba és elmerülne egy lottó nyertes pár szellemi világában válts meg a jegyét elővételben vagy a helyszínen a Városi Művelődési Központba október 22-én.

Jegyek elővéelben elérhetőek:  www.oneticket.sk, Furbify PC Shop (Győr u. 19, Gúta)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb