FelhívásSport

Szezonnyitó egy világbajnokkal, teljesen ingyen!

Less el fogásokat attól, aki már Connor McGregorral is küzdött

A nyár vége a legtöbb sportban a szezonkezdést jelenti, így van ezzel a gútai brazil jiu jitsu klub is, akik egy igazi sztárvendéggel tartják meg a szezonnyitó edzésüket, aki nem más lesz, mint a világbajnok harcművész, Buchinger Iván.

Egyszerre nevezhető stílusosnak és izgalmasnak is, amivel előállt a Contendo Brazil Jiu Jitsu klub Gútán. Azt szokták mondani, hogy megérkezni, belépni valahová tudni kell, sőt elvárás is, ha az ember komolyan veszi magát és azt, amit csinál. Ezt így gondolják városunk jiu jitsusai is, hiszen nem kisebb nevet hívtak meg Gútára, mint Buchinger Ivánt, azt a bősi harcművészt, akiről nem túlzás azt állítani, hogy Európa legnagyobb, feltörekvő ketrecharc szervezetének az üstököse. Sérülése előtt több súlycsoportban és több világszervezet bajnoki övét is elnyerte a csallóközi sportoló, aki többek között az ír világsztár Connor McGregorral is összecsapott. Most itt a lehetőség, hogy élőben lásd mire is képes ez a harcos és tanulj tőle, ezt pedig augusztus 29-én, kedden este 5 órától teheted meg Templom tér 1-nél, a Judo Klub Kolárovo-Gúta Dojojában, a posta feletti teremben.

A Brazil Jiu-Jitsu gyerekeknek is kiváló választás Fotó: CottonBro Studio/Pexels

Szeretnék összefogni a felvidéki harcosokat, illetve mindenkit, akit érdekel a küzdősportok világa, kezdőket és haladókat is egyaránt várunk a szezonnyitó edzésünkre – mondta Forgács Atilla a Contendo Brazil Jiu Jitsu klub vezetője, aki arról is beszélt, hogy nem igényel semmilyen különleges felszerelést ez az alkalom, pusztán átlagos sportruházatot, illetve innivalót kell hozni, no meg egy papucsot. Az edzés után természetesen lehetőség van zuhanyzásra és tanultak kibeszélésére.

Miért választják világsztárok a Brazil Jiu Jitsut

A Brazil Jiu Jitsu (BJJ) a világ egyik leghatékonyabb küzdőstílusa, amely napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez többek között annak is köszönhető, hogy olyan hírességek is aktívan űzik, mint például Tom Hardy, Keanu Reeves vagy éppen a Golden Globe és Oscar-jelölt Jonah Hill, illetve ennek a cikknek a szerzője is kipróbálta már magát ebben a fantasztikus sportban, harcművészetben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb