AjánlóEseményFelhívásKultúraZene

Apa vedd meg nekem a… fesztiváljegyemet – Óriási szülinapi bulit tart a WellHello Gútán

Lassan már a felsorolásában is elfáradunk azoknak a sztároknak, akik 2024-ben fellépnek a Hajómalom Fesztiválon, ám nehezebb feladatunk sose legyen, ráadásul ez a lista ismét bővült egy átlagosnak nem nevezhető visszatérővel, visszatérőkkel, akik városunkban mutatják majd meg milyen is egy Elnöki ügy.

Kezdjük azzal, hogy ez már a hetedik fesztivál lesz, azaz nem csak, hogy iskolás korú lett Felvidék legjelentősebb kulturális eseménye, de már második osztályba lépett. Folytassuk egy egyszerű felsorolással: Majka, Dzsúdló, illetve Blahalouisiana, valamint VALMAR és nem utolsósorban WellHello! Mielőtt azt hinnéd, hogy ezek egy nagyszabású televíziós show-műsor fellépői, netán egy mérvadó zenei díjátadó műsor előadói, akkor bizony tévedsz. Ezek az előadók, énekesek, zenekarok, illetve művészek mind mind Gútán fogják szórakoztatni a nagyérdeműt a Hajómalom Fesztiválon július 11-től egészen 13-ig. Igen azt is jól látod, hogy a tavaly háromnapossá lett rendezvény 2024-ben is csütörtöktől szombatig tart majd. Érdemes kiemelnünk, hogy a WellHello nemcsak visszatér Gútára, de ebben az évben ünnepli a sikeres kettős, azaz Fluor Tomi és Diaz bandájuk tizedik születésnapját, így könnyen lehet, hogy a nem mindennapi jubileumot egy minden eddiginél fergetegesebbek produkcióval koronázzák meg.

Mielőtt megkérdeznéd, igen, továbbra is csak magyar nyelvű fellépők érkeznek a városunkba, ahol a szokásoknak megfelelően a legkülönfélébb zenei stílusok, az előadói, az értékteremtő kultúra számos területe helyet kap a legkisebbek igényeitől a legidősebbekéig. Persze a szórakozás mellett a gasztrokulturális élvezeteknek is hódolhatsz majd, azaz finom falatok és velük tökéletesen harmonizáló szomjoltók, italok is csak arra várnak, hogy egy fesztiválozónak okozzanak örömet.

A legjobb fellépők mellett, a színvonalas gasztronómiai felhozatalból is választhatsz Fotó: Pexel/Jonathan Borba

Talán távolinak tűnik még a nyár, de fontos tudnod, hogy a rendezvény jegyeit viszik, mint a cukrot. Ha kifejezetten egy fellépő érdekel akkor a napijegy az ideális számodra, ha több program is megtekintenél, illetve semmiről nem szeretnél lemaradni akkor három napos bérletet javasoljuk számodra, ám ha te még ennél is többet szeretnél, ha még ezt is megfejelnéd valami igazán extrával, vagy éppen másnak szeretnéd ezt nyújtani a VIP jegyeinket válaszd. Ezekből is elérhető napi, illetve háromnapos változat. Ha nem tudnád, hogy mi is ez, előbb ülj le, mert ezt már állva nem fogod kibírni: ingyenes poharak, gyorsított sorok a kiszolgálásnál, prémium kilátás, illetve külön bár, külön mosdók, fedett ülőhelyek. Na, bírod még: elkülönített tánctér, külön beléptetés és természetesen külön étkezési lehetőség. Ez a kezdeményezés is tavaly indult, azonban akkora sikere volt, hogy valósággal követelték a rendezőktől a folytatást, akik mint mindig, ezúttal is csak a fesztiválozók igényeit, kívánságait helyezték az első helyre.

Idén nyáron ne maradj le te se és vedd meg a jegyedet a ticketportal.sk oldalán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb