EseményHírekKultúraRégió

„Közösségi élmények, jótékonyság, értékteremtés, értékmegőrzés” – Új elnöke lett a helloGútának

A polgári társulás frissen megválasztott elnökével, Balázs Klaudiával beszélgettünk azokról tervekről, elképzelésekről, melyeket a helloGúta frissen megválasztott elnökeként szeretne megvalósítani, fejleszteni, ápolni.

Sokan összegyűltek a helloGútások városunkban március 2-án, hiszen fontos ügyet tárgyalt településünk polgári társulása, ugyanis a korábbi elnök Gőgh Judit lemondott és ezután az elnökségben lát majd el feladatokat. Ennek következményeként a szervezet tagjainak új elnököt kellett választaniuk, amit meg is tettek. A frissen kinevezett vezető személye ismerős lehet a helloGúta tevékenységét, eseményeit jól ismerőknek, hiszen eddig is kivette a részét a társulás küldetéseiből Balázs Klaudia, ám ezt már a szervezet vezetőjeként teheti meg.

Sokan kíváncsiak voltak a helloGúta változásaira Fotó: helloGúta/Facebook

Gútán születtem, itt nőttem fel, mindig is itt éltem, sok dolgot köszönhetek ennek a városnak, amit szeretnék visszaadni neki és lakóinak, ahogyan ezt szerencsére többen is így gondoljuk, ezért is jött létre a helloGúta, melynek a megszületésénél is ott voltam, hiszen a párom is az alapítók közé tartozik.

– idézte fel a kezdeteket a szervezet új elnöke, aki elmondta, hogy az elejétől fogva nem csak belelátott, de segítette is a társulás programjait, eseményeit, a háttérben zajló munkát.

A helloGúta egy igazi csapat, ahol minden jó ötletre, minden kreativitásra, minden dolgos, tenni akaró kézre szükség van, amit már a kezdetektől fogva nagyon szerettem és szeretek most is. Sokszor éreztem azt, hogy többet is bele tudnék tenni egy-egy rendezvénybe, eseménybe, amikor egyszer valaki felvetette, hogy akkor mi lenne, ha én vezetném a társulást és már akkor nagyon tetszett ez az ötlet.

– fejtette ki Balázs Klaudia, aki azt is megosztotta lapunkkal, hogy fontosnak tartja, hogy a meglévő, sikeres, ismert helloGúta projektek, mind a DGS Dögös Sprint, a Hajómalom Fesztivál vagy éppen a színházi esték továbbra is folytatódjanak, illetve a lehetőségeikhez képest fejlődjenek, erősödjenek, a bennük lévő lehetőségek maximálisan kihasználásra kerüljenek.

Az új elnök erősítené az olyan eseményeket, mint a DGS Dögös Sprint Fotó: DGS/Facebook

A jövőt tekintve mindenképpen szeretném, ha sikerülne kiegészíteni a meglévő eseményeink sorát, színesíteni a palettát, többek között olyan programokkal is, amely egy-egy rétegnek szólnak, legyen szó kisgyermekes szülőkről, családokról, fiatalokról vagy akár az idősebb korosztályról. Emellett mindenképpen örülnék, ha bővíteni tudnánk a tagjaink számát és egyre többen átélhetnék azt az érzést, azt az élményt, amit a helloGúta adni képes. Jó volna, ha minél többen tehetnének a küldetésünkért: Közösségi élmények, jótékonyság, értékteremtés, értékmegőrzés

– zárta Balázs Klaudia.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb