Sport

Gútára jön a nagy presztizsű magyar küzdősport bajnokság, a GLOBAL GRAPPLING

Március 24-én a gútai Városi Sportcsarnokba várnak minden küzdősport rajongót ugyanis kis városunk ad otthont a Global Grappling küzdősport bajnokság következő fordulójának! A bajnokság első alkalommal látogat külföldre!

A házigazda a helyi Contendo MMA club. Lesznek földharc versenyszámok: Gi Grappling, NoGi Grappling, NoGi Open de az ütő-rúgó technikákban jeleskedő harcosok is kipróbálhatják magukat a Kesztyűs Küzdelem és Combat Grappling versenyszámokban. Délelőtt tíz órától 4 tatamin folynak majd a mérkőzések. Szerdáig még lehet nevezni!

Gútai és környékbeli harcosok is tatamira állnak majd. Gútát ugye úgy aposztrofálják sokszor, hogy a küzdősportok városa, mivel nagy múltú Judo, Karate és Birkózó szakosztályok működnek nálunk és környékünk is bővelkedik harcosokban. Komáromban, Bősön, Érsekújvárban is nagyon sok ügyes fiatal bunyós és jó klub van de ha kicsit tovább megyünk akkor a nagyszombati, nyitrai, pozsonyi kluboknak is közel van ez a helyszín így érdemes lehet eljönni, és akkor még nem beszéltünk a magyarországi klubokról. A szervezést és a profi lebonyolítást teljes mértékben a Global Grappling csapata végzi, mi csak támogatást adunk ennek az igényes bajnokságnak és nagy örömünkre szolgál, hogy Gútára tudtuk hozni.” -Mondta Forgács Attila helyi szervező, aki a Contendo MMA Club elnöke.

Támogatók Gúta Város, Gútai Judo Klub, Gutte sro, Pro Spot sro, T&M shop, helloGúta, Contendo MMA

Gútai Városi Sportcsarnok
10:00-18:00
Belépés ingyenes!

Az esemény facebook linkje itt elérhető.

'Fel a tetejéhez' gomb