AjánlóEsemény

Fauna Gutta – a karácsony egyik legszebb ajándéka lehet

Kevés olyan embert ismerek, aki ne szeretné az állatokat és a szép képeket. Amikor pedig a kettő találkozik egymással és néhány fiatal úgy dönt, ezeket a képeket meg kell mutatni a nagy közönségnek, akkor nagy dolgok születnek. Egy ilyen kötetet tartok a kezemben, amelynek FAUNA GUTTA a címe, és két tehetséges gútai fényképész Fűri Gábor és Tóth Tamás (alias Sylon) felvételeit találhatjuk meg benne, Gőgh ÁkosAKRIS agency szerkesztésében.

 

A helloGúta polgári társulás 2017. augusztusában, a Hotel Leonor báltermében Fauna Gutta – a város, ahol a folyók találkoznak címmel szervezett kiállítást, a város és környékének élővilágát örökítette meg a két kiváló fényképész, a szervezők pedig úgy döntöttek, hogy az anyag méltó arra, hogy megjelenjen könyvben. A kötet kiváló karácsonyi ajándék azoknak, akik szeretik a szép kivitelezésű könyveket, felnőttnek és gyermeknek egyaránt ajánlom.

 

A kötet szombaton kerül bemutatásra, a Coffee Housban, délután 3 órakor, az érdeklődők meg is vásárolhatják a kiadványt.

vncs

(Fotó: Fűri Gábor, Tóth Tamás- Sylon)

'Fel a tetejéhez' gomb