Hírek

Arculatot vált Gúta egyik meghatározó munkaadója, a számítógépes boltból nemzetközi játékossá növő ATECH. NET kft. – az új nevük furbify

A több mint 90 embert foglalkoztató, gútai székhelyű ATECH.NET kft. 12 évnyi fennállás után arculatot vált. Mivel a felújított számítástechnikával foglalkozó vállalkozás már rég kinőtte a régiót, 2019 májusától a nemzetközi ambíciókat jobban kifejező Furbify néven, új logóval és egységes, 3 ország piacát lefedő weboldallal működik tovább.

A jelenleg 30 állandó munkatársat és 60 brigádost foglalkoztató cég megközelítőleg 3000 nagykereskedelmi partnerrel rendelkezik, és 10 000 végfelhasználót szolgál ki Európa-szerte.

A nemzetközi jelenlét és a  nagymértékű növekedés miatt szükségessé vált a nehezen kiejthető és megjegyezhető ATECH.NET márkanév modernebbre, kifejezőbbre cserélése. Emellett a szlovák, magyar és a cseh piacon 3 különböző weboldalon és név alatt voltak elérhetőek (www.lacne-pc.sk, www.felujitottpc.hu, www.atechcomp.cz), ami sokszor félreértésekhez vezetett, valamint nem tett jót a márkaismertségnek sem.

A cég olyan vállalkozássá szeretne válni a jövőben, mely működésével többet ad vissza a Földnek és elsősorban a régiónak, mint amennyit elvesz. Céljuk, hogy a már egyszer legyártott számítógépek, laptopok és monitorok élettartama minél hosszabb legyen, minél többször kerüljenek vissza a körforgásba, ne a szemétdombon kössenek ki.

Ezt a környezettudatos víziót és zöld filozófiát testesíti meg az új márkanév, a Furbify is. A szó maga a „refurbish“ angol szóból (jelentése: felújít, újra rendbe hoz, felfrissít) származtatható furb, és a szintén angol –ify utótag összekapcsolásával jött létre. A webshopok nyártól a www.furbify.sk/hu doméneken lesznek elérhetők. A cég nem titkolt szándéka, hogy minél több ember ismerje meg a felújított számítógépeket és azok előnyeit, valamint  a felújított számítástechnika valódi közép-európai szakértőjeként szeretné segíteni ügyfeleit.

Zuber Szilvia

'Fel a tetejéhez' gomb