Ajánló

Karácsonyi ünnepváró programok Gútán

December elérkeztével kezdődhet a téli ünnepekre való hangolódás. Advent első vasárnapján, december másodikán, 15:00-kor kezdetét veszi az ünnepváró programsorozat a városi hivatal előtt elhelyezett adventi koszorú első gyertyájának ünnepélyes meggyújtásával. Az ünnepi gyertyagyújtást óvodás és iskolás gyermekek fellépése teszi színesebbé.

Aki a karácsonyi vásárok utánozhatatlan hangulatát szeretné átélni, annak sem kell kilométereket utaznia Európa valamelyik nagyvárosába, ugyanis december 7-én, pénteken 15:00-kor nyitja meg kapuit a gútai karácsonyi vásár a városi művelődési központ előtti téren. Információink szerint pénteken a Mikulás is látogatást tesz kis városunkban, hogy megörvendeztesse a gútai gyerkőcöket! Reméljük mindenki jól viselkedett az idén…

Az ilyenkor elmaradhatatlan forralt bor és kürtöskalács illat szombaton, december 8-án 10:00 és 21:00 között is megtölti majd a művelődési központ előtti teret.

December 9-én 16:00-kor  folytatódik az ünnepi műsor sorozat a művelődési házban a Kikelet ünnepváró táncgálájával. Majd 17:00-tól kézműves foglakozás és táncház.

FIRKIN a népszerű magyar jumpin ( kelta punk ) zenét játszó zenekar különleges akusztikus karácsonyi koncertje december 15-én szombaton lesz látható és hallgató a városi művelődési központ színháztermében. A belépés ingyenes! Ezzel szeretné megköszönni a város és a városi művelődési központ a polgárok 2018-ban a kulturális programok iránt tanúsított megtisztelő érdeklődését. 

 A Kis-Duna Menti Rockszínház karácsonyi műsorát „Karácsonyi csoda” címen december 16-án vasárnap tekinthetik meg az érdeklődők szintén a városi művelődési központ színháztermében. A belépődíj 3,- EUR. 

(forrás: www.kolarovo.sk, fotó: SylonPhoto)

'Fel a tetejéhez' gomb