EseményKultúra

Idén is lesz Hajómalom Fesztivál

A szervezők a pénteki nap folyamán megerősítették, hogy idén is megrendezésre kerül immár a 4. Hajómalom Fesztivál a festői szépségű gútai hajómalom és „Dögös” területén.

2021-ben először júliusi hónapra volt meghirdetve az esemény ám a koronavírus világjárvány Szlovákia alakulása miatt idén is augusztusban (augusztus 13-14) lesz a rendezvény.

“Nagyon nehéz ebben az időszakban bármit is mondani, hogy milyen lesz a járványhelyzet augusztusban, de a prognózisuk alapján, ahogy tavaly idén is a szervezés mellett döntöttünk. Feltételezhetően maximálisan 1000 személy lehet majd a fesztivál területén, ezért ez mindenképp korlátok közé fog minket szorítani, de azt megígérhetjük, hogy a programok minőségén ez nem lesz érzékelhető. A tervek alapján a júniusi hónap folyamán indítjuk az online jegyértékesítést, addig is kövessétek az esemény facebook oldalát.” – informálta a portálunkat Kárpáty Ernő a fesztivál fő koordinátora.

A fellépőkről bővebb tájékoztatást a júniusi hónap folyamán igértek a szervezők, melyről portálunk majd részletesen beszámol.

A fesztivál hivatalos facebook oldala: Hajómalom Fesztivál
A fesztivál hivatalos eseménye elérhető itt: 4. Hajómalom Fesztivál – Gúta/Kolárovo

Portálunk az esemény hivatalos médiapartnere.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb