Sport

Tóth Nikolett a Győri Audi ETO KC felnőtt keret tagjai között

A Győri Audi ETO KC saját weboldalán jelentette be a hírt, mely szerint Világos Diánát és a gútai Tóth Nikolettet a felnőtt keret tagjai között üdvözölik a 2019/2020-as szezonban. 

A klub követve az elmúlt évek játékospolitikáját, újabb tehetséges fiatal növendékeinknek nyújt bizonyítási lehetőséget felnőtt csapatában. Az elmúlt években is egyrészt a bizalom, másrészt pedig a bizonyítási lehetőség miatt folyamatosan adnak profi kontraktust fiatal játékosaiknak, ennek köszönhetően írhat alá profi szerződést a Győri Audi ETO KC-val  Tóth Nikolett is. A fiatalok játékára elsősorban az ifjúsági és az NB I/B versenysorozatban számítanak, de lehetőséget kapnak arra, hogy a világ legjobbjaival készülhessenek és adott esetben szerepet vállaljanak a felnőtt csapat mérkőzésein is.

Niki sportsikerei már a múltban sem voltak ismeretlenek a Gútaiak számára. Több alkalommal elnyerte el a legeredményesebb gútai sportolóknak járó díjat. 2018-ban nem tudott részt venni a gálaesten, mivel  a díjátadóval egy időben zajlott a katari középiskolai kézilabda-világbajnokság, ahol a Magyarországot képviselő győri Bercsényi Miklós Gimnázium leánycsapatával világbajnoki aranyat szerzett. De ez csak egy a rengeteg siker közül amit eddigi sportkarriere során sikerült elérnie, a java még csak ez után jön!

A fiatal tehetségeknek gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

 

 

Forrás: https://www.gyorietokc.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb