Közigazgatás

Horváth Árpád zavaros intézkedése. – Nem nevezte ki Kürti Zsoltot a Gúta TV élére.

A gútai önkormányzat legutóbbi, földrengés erejű, maratoni ülésén március 11-én nagy erők feszültek egymásnak. A képviselő testület egyik fele “szembeszállt a hatalom arroganciájával”. Megelégelték az elnyomást. Németh Iveta képviselőasszony lemondott a közrendvédelmi bizottság elnöki posztjáról is.
Így tett a Gúta TV igazgatója, Forgács Attila is aki a városvezetés hasonló erőszakos praktikáit nevezte meg okként amikor március negyedikén lemondott funkciójáról.

Amíg a pályázat útján kiválasztott új igazgató beírásra nem kerül a cégjegyzékbe addig az előző ügyvezető igazgató a jogi képviselője a kft.-nek.-Állítja az általunk megkérdezett jogász.

Mindezek ellenére a város polgármestere a március 11-ei ülésen egy zavaros javaslatot olvasott be amikor a képviselőknek csak Forgács lemondását kellett volna tudomásul venniük.

Horváth azt mondta, vissza akarja hívni Forgácsot, hiába jelezték neki többen, hogy ilyet nem tud tenni mert az igazgató már egy hete lemondott.
A város első embere azonban kötötte az ebet a karóhoz majd megszavaztatta ideiglenesen a cég élére Kürti Zsoltot.
“Március tizenkettedikén én átadom Kürti Zsoltnak a kinevezését és a pályázat lefolytatásáig ő fogja bebiztosítani a cég működését”-mondta.

Portálunk információi szerint azonban Kürti Zsolt mindhiába várta a polgármester hívását. A kinevezés március 12-én nem történt meg. Egyelőre nemtudni, hogy ennek mi az oka. Amint valami frisset tudunk az ügyről azonnal jelentkezni fogunk a részletekkel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb