AjánlóSport

DGS a Francia Riviérán. Több tucatnyian jógáztak a cannesi tengerparton Natiért.

Jótékonysági jógaórát tartott Natiért a dunaszerdahelyi származású, jelenleg Cannesban élő modell, jógaoktató. Paksi Ildikó a kezdetektől támogatója a DGS Sprint kezdeményezésnek, mivel azonban Franciaországban él, sajnos nem tud minden éven részt venni a futáson ezért elhatározta, hogy onnan fog segíteni. Így született meg a Yoga Caritatif ötlete, ahol adománygyűjtő, rendhagyó jóga órát tartott a lélegzetelállítóan szép cannesi tengerparton.

“Egy hetes szervezést követően 38 jógázó jött össze a Bijou Plage-on. Elmondtam nekik, hogy miről is szól a DGS Sprint, de már sokan tudták hiszen pár éve mindig segítünk. 460€ jött össze amit én kiegészítettem, így 500€-t és sok puszit küld Natikának és a DGS Sprintnek a Yogidille Foundation.”-mondta a fitnesz-szépség.

Az idén már hatodik alkalommal megrendezésre kerülő DGSprintre már lehet nevezni a www.dgsprint.eu-n. Idén május 25-én Kómár Natikáért futnak a gútai hajómalom festői környezetében. Támogatókat és adakozókat is keresnek a szülők és a szervezők. Bővebb infót a DGS Sprint-Dögös Sprint közösségi oldalán találnak. Ha Ön is szeretne hozzájárulni Nati gyógyulásához, adományát a IBAN: SK23 5200 0000 0000 1626 2662 számlaszámra küldheti.  /Verejná zbierka registrovaná pod číslom: 401-2019-008738 DGS Sprint 2019, Zbierka na liečbu pre Kómárová Natália/

 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb