Ajánló

Utolsó esély, hogy kedvezményes jegyet szerezz!

Elérkezett az utolsó pillanat, de ma még szerencséd lehet és mindössze 36 euróért juthatsz hozzá a háromnapos fesztiválbérlethez.

Sokan feltehetik a kérdést, hogy tényleg ilyen olcsón vehetnek jegyet három napra a kultúra és a szórakozás jegyében? Tényleg mindössze egy cipő vagy egy kisebb bevásárlás áráért olyan magyar sztárokat nézhetnek meg, mint a legendás Geszti Péter, vagy az utóbbi évek egyik legsikeresebb bandája a Halott Pénz? Nem is beszélve Bye Alexről és a Sleppről, illetve fiatal tehetségről, Manuelről. A válasz pedig egy határozott Nem, mert ennél sokkal többet kaphatsz 36 euróért, hiszen a fent említett sztárfellépők mellett számos más előadást, produkciót egy valóságos kulturális kosarat, illetve ezzel
együtt felejthetetlen élményeket kapsz majd július 20. és 22. között Gútán, a Hajómalom Fesztiválon. No, de mit is kell tenned, ha a három napos önfeledt minőségi szórakozásra vágysz, pusztán ide kattintani és utalni, amíg még van az early bird jegyekből, mert érthető módon ezeket gyorsan elkapkodják, hiszen már-már érthetetlenül olcsóak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb